H.S. VITN
Lijst limit 3
Pagina: «   1   »
firstdiff
Badkamer verbouwen Riolering aanleggen Centrale verwarming Vloerverwarming Vloerverwarming Vloerverwarming

Installateur en loodgieter in Almelo, Hengelo, Enschede, Deventer, Apeldoorn e.o.

H.S. Vloerverwarming Installatie Techniek Nederland is uw vakkundige installateur voor de aanleg van vloerverwarming bij u thuis. Wij maken alleen gebruik van de beste materialen en producten tegen een zeer scherpe prijs. Alles wordt voor u compleet aangelegd, geïnstalleerd en afgemonteerd, zodat u optimaal kunt genieten van een heerlijke temperatuur en comfort in uw woning. Daarnaast zijn wij ook de aangewezen partij voor de levering en installatie van uw cv-ketel, het vervangen van leidingen, het aanleggen van dakbedekking, het verbouwen van badkamers en het installeren van sanitair. Wij installeren vloerverwarming in de omgeving van Almelo, Enschede, Hengelo, Deventer en Apeldoorn. 

 

Specialist in vloerverwarming en cv-ketels

Wij zijn een echte expert in de aanleg van verwarming in uw vloer. Daarbij beheersen wij de technieken stofvrij infrezen, het plaatsen van gegalvaniseerde draadstaal matten met verwarmingsbuizen en installatie op noppen. Welke vloer u ook heeft, wij zorgen voor een vakkundige aanleg van vloerverwarming, die gebruikt kan worden als hoofd- of bijverwarming. Daarnaast kunt u ook de installatie van uw cv-ketel met een gerust hart overlaten aan de installateur van VITN.

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor vloerverwarming>>

 

Badkamer verbouwen

Is uw huidige badkamer en sanitair toe aan een opknapbeurt? Schakel dan HS VITN in voor het verbouwen van uw badkamer. Wij hebben tot volle tevredenheid van onze klanten in de regio Almelo, Enschede, Hengelo, Deventer en Apeldoorn al vele badkamers vakkundig geplaatst. In onze online sanitair showroom kunt u alvast veel inspiratie opdoen. Naar aanleiding van uw persoonlijke wensen worden er sfeerbeelden van bekende merken getoond, die u tevens bij ons kunt bestellen. Daarnaast vindt u hier badkamerontwerpen geschikt voor uw situatie. De inspiratiebeelden en ontwerpen kunt u bewaren in een handig inspiratieboekje. Vraag gerust een offerte aan voor het compleet verbouwen van uw badkamer.

 

Dakgoot en dakbedekking vervangen

Het is nu de tijd om uw dakgoot en dakbedekking te laten inspecteren. Hiermee voorkomt u namelijk vervelende lekkages in de winter. Wij beheersen het ambachtelijke vakmanschap om uw woning te voorzien van een kwalitatief hoogstaande dakgoot en dakbedekking. Heeft u onverhoopt al last van een lekkage? Neem dan direct contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle dakreparatie!

 

Bij VITN bent u verzekerd van een pefecte installatie voor een scherpe prijs. Wij hebben kwaliteit en een snelle service hoog in het vaandel staan! Onze loodgieters en installateurs zijn gespecialiseerd in het aanleggen van vloerverwarming, het installeren van uw cv-ketel, het verbouwen van badkamers, het plaatsen van sanitair en het vervangen van uw dakgoot en dakbedekking. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Almelo, Enschede, Deventer, Hengelo en Apeldoorn.

 

 Meer  Neem contact met ons op

Uitgelicht...